Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 6/10

Για 6η συνεχόμενη εβδομάδα ο Σύλλογος Φοιτητών Πολιτικού μετά από άλλη μία μαζική Γενική Συνέλευση αποφάσισε να παραμείνει η σχολή υπό κατάληψη. Για άλλη μία βδομάδα βασίζουμε στο δρόμο του αγώνα γιατί δεν θέλουμε πτυχία διαβατήρια στην ανεργία, γιατί δεν θέλουμε να πληρωνόμαστε μεθαύριο με 500€, γιατί δεν θέλουμε να μας διαγράψουν απ' τις σχολές μας, γιατί δεν θέλουμε να πληρώνουμε τα πάσο μας! Γιατί θέλουμε το Παν/μιο να παραμείνει δημόσιο, δωρεάν και δημοκρατικό! δηλώνουμε ότι θα ανατρέψουμε όλους όσους διαλύουν το παρόν και υποθηκεύουν το μέλλον μας... ραντεβού στους δρόμους!

πλαίσιο Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης: 102

πλαίσιο Μ.Α.Σ.: 27


Αποφασίζουμε:
  •   Κατάληψη της σχολής από την Πέμπτη 06/10 έως και την επόμενη Γενική Συνέλευση και συμμετοχή του συλλόγου στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας μαζί με τους εκπαιδευτικούς την Παρασκευή 07/10 στις 11π.μ.
  •   Νέα Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 13/10.
  •  Λειτουργία ανοιχτής συντονιστικής επιτροπής κατάληψης που θα υλοποιεί τις αποφάσεις του συλλόγου
  •   Γνωστοποίηση των αποφάσεων του Φοιτητικού Συλλόγου, στους υπόλοιπους Φοιτητικούς Συλλόγους, Συλλόγους μελών ΔΕΠ και συλλόγους κάθε κατηγορίας εργαζόμενων (διοικητικοί υπάλληλοι, διδακτορικοί φοιτητές, ΕΕΔΙΠ κλπ) εντός των ΑΕΙ-ΤΕΙ, με στόχο τον από κοινού συντονισμό και αγωνιστική κλιμάκωση, για την ανατροπή του νομοσχεδίου Διαμαντοπούλου.
  •   Μετά τη λήξη της συνέλευσης πορεία στη Σόλωνος με εξώστρεφα μοιράσματα με σκοπό να κοινωνικοποιήσουμε τα αιτήματα μας.
  •   Συμμέτοχη στο Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και καταλήψεωνμε αιρετούς και ανακλητούς εκπροσώπους, οι οποίοι θα προέρχονται από τη Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης. Διασφάλιση και περιφρούρηση  της διαδικασίας
  •   Συμμετοχή στις Λαϊκές Συνελευσεις και κινητοποιήσεις της πλατείας Συντάγματος
  •  Παράσταση διαμαρτυρίας  του Συλλόγου στην επόμενη συνεδρίαση τη Συγκλήτου και της Γενικής Συνέλευσης Τμήματος για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χαθεί η εξεταστική



ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΑΓΩΝΕΣ, ΡΗΞΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου